We Hustle

119,95 65,00

Wassen: 30 of 40 graden.

Retouren kan:

Je kunt onze artikelen  binnen 30 dagen retour sturen.(Dit is een wettelijk vastgelegde termijn en wordt het herroepingsrecht genoemd.) Terugsturen dient op eigen kosten gedaan te worden en je zult ze dan ook moeten versturen met een track and trace. Als de artikelen bij ons niet binnen zijn en je hebt er geen bewijs van, kunnen we helaas geen geld retourneren.
In het geval van breuk of manco (het aantal ontvangen artikelen is anders dan besteld) sturen we je zo snel mogelijk opnieuw de betreffende artikelen op, maar dan hebben we hier over wel eerst contact over gehad per email of whatsapp.

We Hustle Jasje
Dit We Hustle jasje is zwart met witte mouwen en gemaakt van katoen. Op de voorkant staat een WH logo. Op de achterkant staat er We Hustle. De maten zijn in principe gewoon zoals je die gewend bent in andere winkels. Heb je normaal gesproken een M dan heb je die dan ook bij ons. De jasjes worden uit België besteld en in Nederland gedrukt. Ze zijn dus best internationaal. Ze kunnen mee in de wasmachine maar liever niet te heet wassen maximaal 40 graden, maar 30 is beter. Strijken kan ook binnenstebuiten. We Hustle betekent letterlijk: We verkopen.. Maar eigenlijk staat het meer voor een struggle, een hustle.. je doelen bereiken en daar alles voor doen. Kijk ook eens bij de customized jacket of thsirt. Die kun je vrij bedrukken. Je kunt daar bijvoorbeeld een eigen Hustle jacket laten maken zoals: Happy Huslte, World Hustle en iets wat je zelf bedenkt. Je kunt ook Hustle weglaten en dan even bij je bestelling aangeven wat je er wilt laten staan: Misschien wel de naam van je kind of geliefde? Alles kan cause We Hustle. We hebben ook jasjes voor kinderen maar die kun je uitsluitend per email bestellen. Mail ons op [email protected] ook vroor vragen of opmerkingen en Shout Outs!

Size

, , , ,

Colour

, ,

Reviews


There are no reviews yet.

Be the first to review “We Hustle”


error: Content is protected !!